Baraj İlkokulu
Baraj Mahallesi Taş Sokak No 7 Keban / ELAZIĞ

VİZYON

İstiyoruz ki... Okulumuzda Sevgi,Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun.Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi,milleti ve tüm insanların yararı için kullansın.Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun.Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli ,öğrenen ve öğretenler bilsin.Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip onları geleceğe hazırlamak.Okulumuz ,okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak,sıralamada ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

MİSYON

Biz ,Baraj İlkokulu Ailesi olarak,bütün öğrencilerin : Atatürk İlke ve İnkılaplarına ,Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetciliğine bağlı ,Türk Milletinin milli ahlaki,insani ve kültürel değerlerini benimseyen;ailesini vatanını ,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen,sorumluluklarını bilen ve yerine getiren ,insan haklarına saygılı ,haklarını bilen ve koruyan, hür ve bilimsel gücüne sahip, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek öğrenen,bilgili ,becerili ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

NORMAL

08.25-14.15